Training

Vanaf April 2018 gaat T&GOB de trainingen verzorgen bij TV loon op Zand.  Een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend naar uit kijk. De club heeft de laatste jaren veel tijd en energie gestoken in ledenwervingsacties en evenementen en dat werpt nu zijn vruchten af. TV Loon op Zand was afgelopen jaar zelfs bekroond met een 2e plaats bij de verkiezing "vereniging van het jaar"! Iets waar men trots op mag zijn en waar ik nu deel van uit mag gaan maken.

We bieden trainingen aan voor alle doelgroepen:  minioren, junioren en senioren op alle niveaus. Van recreatief tot prestatief. Tevens worden er jaarlijks voor alle leerlingen en potentiële tennissers een aantal evenementen georganiseerd waaronder: het leerlingen toernooi, vriendjes en vriendinnetjes dag, schooltennis, De Amo actie, Ouder - kind toernooi, verschillende competities, het jeugdkamp en nog veel meer…..

 

Voor meer informatie omtrent alle trainingen en mogelijkheden klikt u hier.

Ook kunt u uiteraard de website van de betreffende vereniging bezoeken;

 

TV Loon op Zand 

 


Clinics

T&GOB is gespecialiseerd in het geven van clinics. Dit kan uiteraard voor zowel de zakelijke als de privésector. Een clinic is de ideale manier om in een grotere groep kennis te leren maken met tennis. Onze accommodaties en uitgebreide kennis en vaardigheden dragen bij aan een onvergetelijke dag. Voor jong en oud, want tennissen kun je tot je 80ste!

 

Via het contact formulier kunt u een aanvraag plaatsen voor een offerte op maat.