MAAR NIET GETREURD! ‘s Ochtends en overdag heel veel mogelijkheden om te trainen! Boek nu 5 lessen en betaal er 4! Bel, mail of app voor meer informatie en reserveren: 0637202512 | info@tgob.nl
OOK VOOR NIET LEDEN VAN TV LOON OP ZAND

 


Tennis

Al op 5 jarige leeftijd ging ik met mijn moeder mee naar de tennishal waar zij les had. Ik mocht dan tegen de muur tennissen en na afloop vaak even met de trainer overslaan. Zo is mijn tennisavontuur begonnen.

Na jaren van club training bij TV SRO te Oisterwijk ben ik op 12 jarige leeftijd prestatief gaan trainen bij de tennisbond o.l.v. Gerard Smit.  Tot mijn 16e speelde ik de meeste jeugd -en nationale toernooien maar wist er van deze helaas nooit 1 te winnen! Dat bracht me even van slag en nam vervolgens een jaar rust.

Op mijn 17e heb ik de rackets weer opgepakt en kon ik terecht bij LTC Goirle, in het 1ste Heren team. Wij speelden hoofdklasse zondag en daar heb ik ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan. In 1999 was ik inmiddels al enige tijd B1 speler (nu cat.3) en heb ik de KNLTB Opleiding leraar A gevolgd. Na afronding ben ik gaan lesgeven bij diverse clubs in de regio waarna ik al snel hoofdtrainer bij TV SRO werd, daar waar het allemaal begon. Tevens speelde ik veel ranglijst toernooien in zowel Enkel als Dubbel met als hoogste notering 112e in de enkel en 62ste in de dubbel.

Al die ervaring neem ik nu mee op de baan om over te brengen aan alle clubspelers van klein naar groot en van recreatief  tot prestatief.

Naast het lesgeven ben ik mijzelf gaan ontwikkelen in het organiseren van diverse evenementen, toernooien en competities. T&GOB is uw ideale partner op het gebied van training, coaching en organisatie.  Voor een professionele aanpak van uw evenement, privé of zakelijk.

 

 

Met sportieve groet,

 

Jeroen Michels