Golfles

Wij verzorgen buiten de praktijklessen in de baan uiteraard ook individuele of groepslessen. Voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Jong en oud(er). Uiteraard kunt u ook bij ons uw GVB halen. Dit doen we in samenwerking met Golf Academie Brabant, gevestigd op het Efteling Golfpark. Voor alle tarieven, bijkomende kosten en mogelijkheden kunt u kijken op: golfacademiebrabant.nl  of gebruik onderstaande button voor meer informatie.

 Golfclinic

Naast  de praktijklessen in de baan en de verschillende cursussen geven wij uiteraard ook golfclinics. Een golfclinic is de ideale gelegenheid om kennis te maken met golf op een ontspannen en laagdrempelige manier. Dit doen we samen met Golf Academie Brabant, gevestigd op het Efteling Golfpark. Er is al een clinic vanaf €35,00 p.p. Voor alle tarieven, bijkomende kosten en mogelijkheden kunt u kijken op: golfacademiebrabant.nl of gebruik onderstaande button voor meer informatie.Efteling Golfpark

Te midden van 116 hectare natuur ligt het Efteling Golfpark. Hier vind je een prachtige A-status Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen. De verlichte drivingrange van ruim 250mtr. heeft  meer dan 100 afslagplaatsen, waarvan 40 overdekt en diverse gras tees!  Oefengreens -en bunkers, chipping greens en de par-3 oefenbaan maken het Golfpark compleet. In het karakteristieke clubhuis wordt u ontvangen door de gastvrije sales -en horeca medewerkers.